sponsorer


Rebæk IF er Hvidovre Nords eneste fodboldklub. Vi dækker to store skoler, et gymnasium, flere kollegier og mange børnehaver og vuggestuer. Vi rammer med andre ord rigtigt mange mennesker i forskellige aldersgrupper.
Kontakt Rebæk IF´s sponsorudvalg

Tlf: 51 80 70 81
Mail: sponsor@rebaekif.dk


DiamantXperten har sponsoreret træningsdragter til alle børnene på U7 og U8 samt trænerne, 15 nye bolde inkl. boldnet, 16 drikkedunke med to holdere og én komplet Select træningspakke med kegler m.m.

DiamantXperten har over 15 års erfaring med alle typer opgaver inden for diamantskæringer. Dette giver vores kunder resultater ud over det sædvanlige. Vi har et stort udvalg af udstyr og kan derfor tilbyde diamantskæring og diamantboring i alle typer materialer
Kontakt DiamantXperten

Web: diamantxperten.dk
Tlf: 60 65 38 00
Mail: info@diamantxperten.dk


Den lokale elektriker Ditlevsen og Skov er sponsor i Rebæk IF. Lars Mariendal Bang tilbød Rebæk IF, at sponsore trænertøj til de frivillige trænere i klubben. Det er vi naturligvis rigtigt glade for.

Ditlevsen & Skov A/S er din autoriseret elektriker og el-installatør i Hvidovre, Rødovre, Valby og København.Vi har siden 2007 været førende inden for el-installationer og energioptimering, hvor vi med en bred viden og mange års erfaring, udfører elløsninger til både private og erhverv.Kontakt os på tlf. 72 40 62 62, eller send os en mail på info@ditlevsen-skov.dk hvis du skal bruge en elektriker eller el-installatør. Du kan også kontakte os via kontaktformularen her på siden. Vi vil derefter tage kontakt til dig hurtigst muligt.
Kontakt Ditelvsen & Skov

Web: ditlevsen-skov.dk
Tlf: 72 40 62 62
Mail: lb@ditlevsen-skov.dk


Schier Håndværkerservice har valgt at sponsorere Rebæk IFs ungdomsafdeling med nyt tøj, så både drenge og piger kan iføre sig et flot sæt. Vi takker Dennis Schier mange gange for støtten.

Schier Håndværkerservice tilbyder en bred vifte af løsninger inden for murer- maler- tømrer- og snedkerområdet. .Ud over de kompetencer som de besidder internt i virksomheden har de også et mangeårigt samarbejde med specialister inden for VVS El glas gulvfolk og en række andre specialiserede fagområder. Det betyder at vi kan tilbyde at stå som hovedentreprenør inden for de fleste typer af byggerier så du kun behøver have kontakt med én virksomhed.
Kontakt Schier Håndværkerservice

Web: schier-haandvaerk.dk
Tlf: 26 27 10 20
Mail: info@schier-aps.dk

BJORGDOTTIR-BOGHOLDERIIsabel Björgdóttir er vores nye bogholder og samtidig har hun også fundet overskud til sponsorere. Det er vi meget taknemmelige for.


Bjorgdottir Bogholderi drives af mig Isabel Björgdóttir, og jeg er uddannet i regnskab og administration. Mine kernekompetencer er bogføring, fakturering, rykkerprocedure, lønadministration, bankafstemning, momsberegning og -indberetning til SKAT samt klargøring af regnskab til revisor.
Kontakt Bjorgdottir Bogholderi

Web: bjorgdottir-bogholderi.dk
Tlf: 50 48 86 64
Mail:

KONTAKT

REBÆK IF