Det handler om venskaber, at have det sjovt og hjælpe andre

SkREVET AF:

admin

Når ungdomsholdene løber på fodboldbanen ved det idylliske naturanlæg ved Rebæk Søpark, så er der fokus på alt andet end at score flest mål og vinde.

Børnene spiller fodbold samtidig med, at de danner nye venskaber og stærke bånd på tværs af vuggestuer, børnehaver og skoler. Træningen er tilrettet, så det er sjovt for børnene at gå til fodbold.

Sådan skal det være, synes vi.

Og når bolden ruller, så deltager børnene på fuldt blus. De vil selvfølgelig gerne vinde og score mål, men vores fokus er på, at alle har det sjovt, både dem som vinder og taber, dem som scorer og dem som ikke gør.

“Kom igen.” Et klassisk råb i fodbold, og et som vi gerne vil lære børnene i Rebæk Idrætsforening. Børnene skal hjælpe hinanden, både når de vinder og når de taber.

Hvis dit barn har lyst til at komme til fodbold i Rebæk IF, have det sjovt, danne nye venskaber og lære nogle gode værdier, så kig forbi til træningen.

Træningstider:
Mikroput: Søndag kl. 10.00 ved Rebæk Søpark
U7: Torsdag kl. 17.00 og søndag kl. 10.00 ved Rebæk Søpark
U8: Torsdag kl. 17.00 og søndag kl. 10.00 ved Rebæk Søpark

SENESTE NYT


Nu kan man se Rebæk IF fra hele Rebæk Søpark og Kløverprisvej 

Rebæk IF har fået masser af synlighed fra en stor del af området omkring Rebæk Søpark. Fodboldstudier.dk har sponsoreret seks store beachflag og to sandwichskilte, som viser klubbens tilstedeværelse i et område, hvor der er masser af mennesker og biler. Så fremover, når der er…

Masser af U8- og U7-kampe i efteråret og vinteren 

Der bliver rig mulighed for at komme ud og se klubbens yngste medlemmer spille kampe i løbet af efteråret og vinteren. U8-holdet spiller følgende dage:15. november 202012. december 202031. januar 20217. marts 2021U7-holdet spiller følgende dage:1. november 2020Der kommer flere spilledage til U7-holdet.Komplet oversigt over…

Det handler om venskaber, at have det sjovt og hjælpe andre 

Når ungdomsholdene løber på fodboldbanen ved det idylliske naturanlæg ved Rebæk Søpark, så er der fokus på alt andet end at score flest mål og vinde.Børnene spiller fodbold samtidig med, at de danner nye venskaber og stærke bånd på tværs af vuggestuer, børnehaver og skoler….