Vores slogan: “Vi er en lille klub, vi hjælper hinanden”

SkREVET AF:

admin

Vi kan ikke lyve. Vi elsker vores slogan, for det betegner Rebæk Idrætsforening rigtigt godt.

Vi er på ingen måder en stor klub hvad angår antallet af medlemmer – endnu – men til gengæld har vi et stort hjerte og vi hjælper hinanden internt, men også eksternt.

I ungdomsafdelingen støtter vi Hvidovre Hospitals børne- og ungeafdeling, lærer børnene om at hjælpe hinanden og andre, der har brug for det.

Det synes vi er en enorm stærk værdi, frem for at fokusere på sejre, flest point og flest mål.

Vi er ikke som de andre. Vi er Rebæk IF.

SENESTE NYT


Nu kan man se Rebæk IF fra hele Rebæk Søpark og Kløverprisvej 

Rebæk IF har fået masser af synlighed fra en stor del af området omkring Rebæk Søpark. Fodboldstudier.dk har sponsoreret seks store beachflag og to sandwichskilte, som viser klubbens tilstedeværelse i et område, hvor der er masser af mennesker og biler. Så fremover, når der er…

Masser af U8- og U7-kampe i efteråret og vinteren 

Der bliver rig mulighed for at komme ud og se klubbens yngste medlemmer spille kampe i løbet af efteråret og vinteren. U8-holdet spiller følgende dage:15. november 202012. december 202031. januar 20217. marts 2021U7-holdet spiller følgende dage:1. november 2020Der kommer flere spilledage til U7-holdet.Komplet oversigt over…

Det handler om venskaber, at have det sjovt og hjælpe andre 

Når ungdomsholdene løber på fodboldbanen ved det idylliske naturanlæg ved Rebæk Søpark, så er der fokus på alt andet end at score flest mål og vinde.Børnene spiller fodbold samtidig med, at de danner nye venskaber og stærke bånd på tværs af vuggestuer, børnehaver og skoler….