Rebæk IF har fået ny hjemmeside

SkREVET AF:

admin

Rebæk Idrætsforening har fået en ny hjemmeside. På siden vil du kunne finde relevante informationer omkring klubbens hold.

Vi vil prøve at bestræbe os på, at give klubben et frisk, tilpasset og spændende udstillingsvindue for de mange spændende ting, som der er gang i i foreningen.

Vi samler Facebook og Instagram på klubbens nye hjemmeside også, således at du hurtigt kan få et overblik over foreningens liv på de sociale medier også.

Hjemmesiden bliver naturligvis også hjemsted for informationer, når du f.eks. skal finde mail eller telefonnummer på træneren på de enkelte hold.

Vi glæder os til at give dig lidt mere af Rebæk Idrætsforening end tilfældet har været tidligere.

SENESTE NYT


Nu kan man se Rebæk IF fra hele Rebæk Søpark og Kløverprisvej 

Rebæk IF har fået masser af synlighed fra en stor del af området omkring Rebæk Søpark. Fodboldstudier.dk har sponsoreret seks store beachflag og to sandwichskilte, som viser klubbens tilstedeværelse i et område, hvor der er masser af mennesker og biler. Så fremover, når der er…

Masser af U8- og U7-kampe i efteråret og vinteren 

Der bliver rig mulighed for at komme ud og se klubbens yngste medlemmer spille kampe i løbet af efteråret og vinteren. U8-holdet spiller følgende dage:15. november 202012. december 202031. januar 20217. marts 2021U7-holdet spiller følgende dage:1. november 2020Der kommer flere spilledage til U7-holdet.Komplet oversigt over…

Det handler om venskaber, at have det sjovt og hjælpe andre 

Når ungdomsholdene løber på fodboldbanen ved det idylliske naturanlæg ved Rebæk Søpark, så er der fokus på alt andet end at score flest mål og vinde.Børnene spiller fodbold samtidig med, at de danner nye venskaber og stærke bånd på tværs af vuggestuer, børnehaver og skoler….