Corona-sitationen lukker Rebæk IF indtil efter nytår

SkREVET AF:

admin

Kære medlemmer og forældre

Efter udmeldingen fra myndighederne om den stigende Covid-19-smitte i hovedstadens 17 kommuner, herunder desværre også Hvidovre Kommune, så rammes vi af de seneste stramninger og restriktioner, der for idrætten blandt andet betyder at børn- og unge nu i lighed med de voksne, ikke længere er undtaget forsamlingsforbuddet på 10 personer i forbindelse med afvikling af træning og kampe.

Derfor er vi i bestyrelsen efter grundige overvejelser kommet frem til, at vi ønsker at bidrage til at begrænse smittekæderne yderligere, hvorfor vi lukker helt ned allerede fra dags dato.

Den primære årsag skal findes i, at vi så nødig vil have, at vi også efter nytår kun må være forsamlet 10 personer pr. træningsgruppe og det er vores håb, at vi ved ved at aflyse de kommende træninger kan bidrage til på både den korte og den lange bane, at stoppe den stigende smitte i Hvidovre.

Det er det der giver bedst mening for os, hvor end vi inderligt ville ønske, at alle vores medlemmer kunne få en normal afslutning frem mod juleferien.

Vi er godt klar over, at ikke alle deler de samme opfattelser og holdninger til restriktioner, anbefalinger og regler samt nedlukninger, men vi ser det som et vigtigt element og et godt redskab i kampen for at undgå yderligere stramninger og restriktioner i det første kvartal af 2021, hvilket kan gå hen og få endnu større konsekvenser end en forholdsvis kort totalnedlukning af fodbolden.

Tak for forståelsen

SENESTE NYT


WEBSHOP ER ONLINE: KØB DIT REBÆK IF-TØJ HJEMMEFRA SOFAEN 

Nu er det slut med at skulle ned i en sportsbutik og bestille dit helt eget Rebæk IF-tøj.I samarbejde med Sportyfied har vi lavet en webshop, hvor du alle døgnets 24 timer kan bestille nyt Rebæk IF-tøj.Shoppen har alt fra spillesæt og træningsdragter til tasker…

Juletræsafhentning blev en stor succes! – Mere end 4000 kr. blev der støttet med til ungdomsafdelingen 

Efter længere tids planlægning, så trak forældre, trænere, børn og bestyrelsesmedlemmer i arbejdstøjet og kørte Hvidovre tyndt for at hente juletræer.Mere end 80 juletræer blev der hentet takket være den store støtte fra borgerne i Hvidovre.Vi er meget taknemmelige for den store tilslutning, og vi…

STØT BØRNENE MED 50 KR, SÅ HENTER VI DIT JULETRÆ 

HJÆLP DENNE LILLE FJOLLEDE OG KÆRLIGE DRENG OG HANS VENNER – STØT BØRNENE MED 50 KR, SÅ HENTER VI DIT JULETRÆ Overfør 50 kr. via Mobile Pay til tlf: 51807081 Skriv adresse i kommentarfeltet i overførslen Vi henter dit juletræ på fortorvet på søndag