REBÆK IF BRYGGER EGEN ØL MED SPYBREW

SkREVET AF:

admin

Der bliver tænkt i store og små projekter i Rebæk IF for tiden. Et af dem ser snart dagens lys, men vi kan allerede nu godt afsløre hvad det kommer til at handle om.

I samarbejde med det lokale bryggeri, Spybrew, har vi nemlig lavet en Rebæk IPA-øl. En øl brygget efter de bedste opskrifter og af dygtige bryggere.

Spybrew er det lille hemmelige nanobryggeri, der holder til i Hvidovre. Med sit 200 liters bryganlæg hører bryggeriet til i den absolut mindre del af feltet af danske bryggerier. Men det gør ikke noget, for så kan der nemlig også brygges stilarter, som måske ikke er så hippe og eftertragtede.

Rebæk IPA´en bliver sat til salg herinde på vores hjemmeside, så snart at den er færdigproduceret.

Man skal dog skynde sig, hvis man vil have fat i nogle af øllene. De bliver kun produceret i et begrænset antal.

SENESTE NYT


Kan du huske.. Johansen-dynastiet i Rebæk IF 

Der var engang… Sådan starter alle gode historier, og også denne fra 1987, hvor vi har været en tur i Rebæk IF´s arkiver og støve en gammel historie af.Artikel handler om klubbens oprykning to år i træk, hvor blandt andet der var et “Johansen-dynasti”. Spillere…

Fodbold og Fredagsslik – nu med nye træningsdragter 

Fredag aften var U7 og U8-holdene samlet i gymnastiksalen på Holmegaardsskolen. Vanen tro, så var der slik sponsoreret af Slikland på Hvidovrevej, men det var ikke det eneste som børnene fik. De blev nemlig også klædt lækkert på. DiamantXperten havde sponsoreret træningsdragter til alle børnene,…

Start weekenden på den allerbedste måde: Fodbold og Fredagsslik 

Det skal være sjovt og hyggeligt, at gå til fodbold. Derfor introducerer vi nu fodbold og fredagsslik. Fodbold efterfulgt af hygge med lidt slik – så kan weekenden ikke starte bedre, når man er 5-8 år Vores nye sponsor, Slikland-Hvidovre på Hvidovrevej, sponsorerer slikket. TAKKig forbi! A-L-L-E er…