REBÆK IF BRYGGER EGEN ØL MED SPYBREW

SkREVET AF:

admin

Der bliver tænkt i store og små projekter i Rebæk IF for tiden. Et af dem ser snart dagens lys, men vi kan allerede nu godt afsløre hvad det kommer til at handle om.

I samarbejde med det lokale bryggeri, Spybrew, har vi nemlig lavet en Rebæk IPA-øl. En øl brygget efter de bedste opskrifter og af dygtige bryggere.

Spybrew er det lille hemmelige nanobryggeri, der holder til i Hvidovre. Med sit 200 liters bryganlæg hører bryggeriet til i den absolut mindre del af feltet af danske bryggerier. Men det gør ikke noget, for så kan der nemlig også brygges stilarter, som måske ikke er så hippe og eftertragtede.

Rebæk IPA´en bliver sat til salg herinde på vores hjemmeside, så snart at den er færdigproduceret.

Man skal dog skynde sig, hvis man vil have fat i nogle af øllene. De bliver kun produceret i et begrænset antal.

SENESTE NYT


HVIDOVRE AVIS KOM FORBI SØHESTENES FØRSTE TRÆNING 

Lokalavisen var forbi da Rebæk IFs yngste hold gik i luften. Her kan du læse hvad avisen skrev om den store succes. https://www.hvidovreavis.dk/artikel/over-60-boern-med-ved-soehestene/1000465925?fbclid=IwAR0tm5VhHdAWkNjqahs16xtaZGTpZ7SzgnKkfTWsS2Nf-FnfHKuLYm8ez3c

Mere end 60 børn til første “Søheste”-træning 

Søndag d. 2. maj slog Rebæk IF dørene op for de alleryngste, da børneafdelingen “Søhestene” blev lanceret. Og lad os slå det fast med det samme – det blev en kæmpe succes. Børn fra hele Hvidovre dukkede op og hyggede, legede og spillede med bolde…

Rebæk IF-tiltag i DGI Fodbold 

DGI Fodbold har skrevet lidt om boldgaverne til alle børnene i ungdomsafdelingen