U7 på tur: Hygge, pølsehorn, kanelgifler, højt humør og fodboldstævne

SkREVET AF:

admin

I weekenden skulle U7-drengene for første gang i efteråret ud og spille turnering i indendørs fodbold.

Efter koordinering af hjemmebag, indkøb af kanelgifler og juicebrikker, så var forældre og børn klar til afgang ved middagstid fra Rebæk Søpark.

En indskudt bemærkning – og et godt eksempel på drengenes lyst til fodbold – var at Buster, som skulle med til stævne, lige tog en times træning inden indendørsstævnet. Stærkt!

Tilbage til afgangen og turen.

Små 40 minutter senere var holdet med påhæng ankommet til Strøby, hvor vinterens første stævne skulle stå sin prøve.

Med corona-pandemiens rasen, så måtte børn og forældre vente i hallens indgang indtil der var sprittet af i hallen fra forrige pulje. Ventetiden blev brugt på at ondulere de første hjemmebagte pølsehorn, hvilket skete i en hæsblæsende fart. Så var bunden lagt og drengene klar til kamp.

Dagens program var fire kampe á otte minutter. En overkommelig menu for en flok veloplagte og fodboldhungrende U7-drenge!

Status blev tre sejre og ét enkelt nederlag. Højdepunkterne blev et mål scoret af Walter fra eget mål i den første kamp og en forrygende 6-0 sejr i stævnets sidste.

Fra start til slut blev der gået til stålet, kæmpet og jublet. Vigtigst af alt: Alle drenge og forældre havde en hyggelig dag, hvor fodboldglæden og fællesskabet hos børnene overskyggede alt.

Efter stævnets afslutning, så var der pølsehorn til alle, inklusiv forældre, mens kanelgiflerne og juicebrikkerne forblev eksklusive for børnene.

At drengene elsker fodbold og hinandens selskab blev atter slået fast, da de fortsatte fodbolden på en udendørs kunstgræsbane.

Behøver vi at skrive, at de allerede glæder sig til næste stævne? 🙂

SENESTE NYT


Kan du huske.. Johansen-dynastiet i Rebæk IF 

Der var engang… Sådan starter alle gode historier, og også denne fra 1987, hvor vi har været en tur i Rebæk IF´s arkiver og støve en gammel historie af.Artikel handler om klubbens oprykning to år i træk, hvor blandt andet der var et “Johansen-dynasti”. Spillere…

Fodbold og Fredagsslik – nu med nye træningsdragter 

Fredag aften var U7 og U8-holdene samlet i gymnastiksalen på Holmegaardsskolen. Vanen tro, så var der slik sponsoreret af Slikland på Hvidovrevej, men det var ikke det eneste som børnene fik. De blev nemlig også klædt lækkert på. DiamantXperten havde sponsoreret træningsdragter til alle børnene,…

Start weekenden på den allerbedste måde: Fodbold og Fredagsslik 

Det skal være sjovt og hyggeligt, at gå til fodbold. Derfor introducerer vi nu fodbold og fredagsslik. Fodbold efterfulgt af hygge med lidt slik – så kan weekenden ikke starte bedre, når man er 5-8 år Vores nye sponsor, Slikland-Hvidovre på Hvidovrevej, sponsorerer slikket. TAKKig forbi! A-L-L-E er…