GENERELT OM KLUBBEN


Sponsorer

Vi har allerede forskellige sponsorer, men vi er meget interesseret i nye sponsorer i Rebæk IF, så derfor, hvis du kender nogen der kunne være interesseret, så tag endelig fat i klubbens sponsoransvarlige, så hjælper vedkommende med retningslinierne for dette.

 

Børneattester

En gang årligt vil alle frivillige der er oprettet i Kluboffice og fyldt 18 år blive påkrævet at fremvise en ren børneattest. Du vil modtage et brev i e-boks fra politiet, og først på dette tidspunkt vil du have en action. Det vil fremgå af brevet hvad du helt nøjagtigt skal gøre.

 

Billeder af børn

Der må gerne tages billeder af børn og lægges op på Facebook etc. Så længe barnet er i sammenhæng med andre børn. Dette kan være til kamp, til træning osv. Der må derimod ikke tages nærbilleder af det enkelte barn og lægges op på sociale medier.

 

Udlæg

Du kan have haft udlæg for mange ting – det kan være tøj, stævner, hygge til holdet osv. Du skal huske at få kvitteringen, den sender du sammen med dit kontonummer til klubbens kasserer, så sørger vedkommende for at du får pengene retur på din konto.

 

Ferier

I Rebæk følger vi som udgangspunkt skolernes ferier ift. hvornår vi træner. Dvs. Når skolerne holder ferie, så gør vi også det. Dette gør vi af flere årsager, vi mener at ligesåvel som børnene og forældrene har behov for en pause væk fra skole og arbejde, så har både trænere og børn også behov for en pause væk fra banerne, så der kan samles fornyet energi og gejst. Derudover er de fleste baner og haller også lukket ned i de perioder. Man skal dog altid være velkommen til at byde op til en lille hyggekamp også uden for sæsonen.

 

Tordenvejr

Hvis uheldet skulle være ude og det begynder at tordne imens en træning eller kamp er i gang, så skal denne afsluttes med det samme, og forældrene skal orienteres både via Kampklar og Facebook. Hvis det bliver nødvendigt at søge tilflugt vil dette ske i Rebæk Søpark centeret.


Vi er en lille klub, og vi hjælper hinanden – vi er derfor også altid meget modtagelige over for nye idéer og input, så vi kan gøre tingene endnu bedre. Så tag endelig fat i en af os fra bestyrelsen, hvis du brænder inde med noget

KONTAKT

REBÆK IF