HVORFOR BLIVE SPONSOR?


REBÆK IF ER EN SOVENDE KÆMPE - der er er ved at blive vækket!


Rebæk IF har tidligere haft hold i alle ungdomsårgange samt masser af seniorhold, men grundet dalende frivilligt engagement, så er klubben faldet i medlemstal. De to seneste år er kurven dog atter knækket, så klubben nu igen oplever medlemsfremgang, specielt på ungdomssiden, hvor flere nye hold har set dagens lys.

hvidovre nords eneste fodboldklub


Rebæk IF er Hvidovre Nords eneste fodboldklub. Vi dækker to store skoler, et gymnasium, flere kollegier og mange børnehaver og vuggestuer. Vi rammer med andre ord rigtigt mange mennesker i mange forskellige aldersgrupper.

REssourcestærke medlemmer i alle afdelinger

Hvidovre, og specielt Hvidovre Nord, er blandt de kommuner i landet, hvor huspriserne stiger allermest. Det betyder også, at området primært tiltrækker et ressourcestærkt segment, hvilket gør klubben og medlemmers gunst ekstra attraktivt.

ny bestyrelse har givet klubben fornyet energi

I efteråret 2020 kom der en ny bestyrelse til i Rebæk IF. Bestyrelsen har allerede sat sit præg. På få måneder er klubbens visuelle identitet blevet ændret, logoet opdateret og en ny tidsvarende hjemmeside har set dagens lys.

KLUBBEN ER MED 'PÅ BEATET' via facebook, instagram og youtube-kanal

Klubben er aktiv på de sociale medier, hvor især Facebook og Instagram er de primære kilder til vores følgere.

lokale partnerskaber, som går begge veje

I Rebæk IF sørger vi for at samarbejdet går begge veje. Vi har eksempelvis en Rebæk IPA-øl i produktion, hvilket ikke kun kommer klubben til gavn rent økonomisk, når den sælges. Den er naturligvis lavet i samarbejde med et lokalt bryggeri, der ligeledes får indtjening og omtale. Win-win.

ET UDPLUK AF VORES SENESTE PROJEKTER...


Rebæk IF er en dynamisk forening, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Det betyder også, at vi har gang i mange projekter, der på den ene eller anden måde gavner medlemmerne, foreningen og/eller vores sponsorer. Projekter, som din jeres virksomhed kan blive en positiv del af. Herunder kan du se et udpluk af nogle af dem

REBÆK IPA I

SAMARBEJDE MED

SPYBREW

Vi har i samarbejde med det lokale bryggeri, Spybrew, lavet vores egen Rebæk IPA.

PLAKATER TIL ALLE MEDLEMMERNE

Når man melder sig ind i Rebæk IF, så skal man føle sig velkommen og mærke klubben både til træning, og når man er derhjemme. Derfor får alle nye medlemmer bl.a. en Rebæk IF-plakat.

NY VISUEL IDENTITET

Klubben er inde i en rivende udvikling, og godt i gang med at blive en rigtig moderne forening. Derfor har vi også piftet hele den grafiske og visuelle identitet op.
Rebæk IF er Hvidovre Nords eneste fodboldklub. Vi dækker to store skoler, et gymnasium, flere kollegier og mange børnehaver og vuggestuer. Vi rammer med andre ord rigtigt mange ressourcestærke mennesker i forskellige aldersgrupper.

"HJÆLP OS MED AT HJÆLPE JER"

Når vi laver sponsoraftaler, så laver vi ikke bare aftaler. Vi laver samarbejder. Derfor starter vi ikke med at spørge, hvad I kan hjælpe os med, men i stedet hvordan I kan hjælpe os med at hjælpe jer. Hjælpen skal gå begge veje.
Vi ved, at et succesfuldt samarbejde kun kommer, når begge parter er tilfredse. Derfor går tilgangen til sponsorater i Rebæk IF lige så meget i sponsorerens retning. Hvad kan vi gøre for jeres virksomhed?
Derfor har vi heller ikke forskellige sponsorpakker. Alle sponsorer ønsker i bund og grund flere kunder i butikken, men ofte på forskellig vis, og vi ønsker at kunne hjælpe med så specifikke ønsker som overhovedet muligt. Derfor tager vi hver enkelt sponsor individuelt.

Vi vil hellere "UNDERSÆLGe OG OVERPRÆSTERe!"

Når vi laver sponsoraftaler, så vil vi hellere undersælge vores produkt og levere mere end sponsoreren havde regnet med. Det kalder vi at "undersælge og overpræstere". Vi vil hellere overraske positivt end at stå med en sponsor, der føler at de har købt katten i sækken og ikke fået noget for deres penge.

bliv en del af en klub i positiv udvikling


Rebæk IF er inde i en positiv udvikling og har i ungdomsafdelingen haft en medlemsfremgang på over 100% det seneste år. Det skyldes blandt andet en masse nye kræfter i klubben, som ønsker at løfte klubben og udnytte potentialet, så alle områdets børn får de bedste muligheder for at spille fodbold i deres nærområde.
Ring eller skriv til os via mail eller formularen nederst på siden, hvis du vil høre mere.
Kontakt Rebæk IF´s sponsorudvalg

Tlf: 51 80 70 81
Mail: sponsor@rebaekif.dk

KONTAKT

REBÆK IF