Det handler om venskaber, at have det sjovt og hjælpe andre

SkREVET AF:

admin

Når ungdomsholdene løber på fodboldbanen ved det idylliske naturanlæg ved Rebæk Søpark, så er der fokus på alt andet end at score flest mål og vinde.

Børnene spiller fodbold samtidig med, at de danner nye venskaber og stærke bånd på tværs af vuggestuer, børnehaver og skoler. Træningen er tilrettet, så det er sjovt for børnene at gå til fodbold.

Sådan skal det være, synes vi.

Og når bolden ruller, så deltager børnene på fuldt blus. De vil selvfølgelig gerne vinde og score mål, men vores fokus er på, at alle har det sjovt, både dem som vinder og taber, dem som scorer og dem som ikke gør.

“Kom igen.” Et klassisk råb i fodbold, og et som vi gerne vil lære børnene i Rebæk Idrætsforening. Børnene skal hjælpe hinanden, både når de vinder og når de taber.

Hvis dit barn har lyst til at komme til fodbold i Rebæk IF, have det sjovt, danne nye venskaber og lære nogle gode værdier, så kig forbi til træningen.

Træningstider:
Mikroput: Søndag kl. 10.00 ved Rebæk Søpark
U7: Torsdag kl. 17.00 og søndag kl. 10.00 ved Rebæk Søpark
U8: Torsdag kl. 17.00 og søndag kl. 10.00 ved Rebæk Søpark

SENESTE NYT


WEBSHOP ER ONLINE: KØB DIT REBÆK IF-TØJ HJEMMEFRA SOFAEN 

Nu er det slut med at skulle ned i en sportsbutik og bestille dit helt eget Rebæk IF-tøj.I samarbejde med Sportyfied har vi lavet en webshop, hvor du alle døgnets 24 timer kan bestille nyt Rebæk IF-tøj.Shoppen har alt fra spillesæt og træningsdragter til tasker…

Juletræsafhentning blev en stor succes! – Mere end 4000 kr. blev der støttet med til ungdomsafdelingen 

Efter længere tids planlægning, så trak forældre, trænere, børn og bestyrelsesmedlemmer i arbejdstøjet og kørte Hvidovre tyndt for at hente juletræer.Mere end 80 juletræer blev der hentet takket være den store støtte fra borgerne i Hvidovre.Vi er meget taknemmelige for den store tilslutning, og vi…

STØT BØRNENE MED 50 KR, SÅ HENTER VI DIT JULETRÆ 

HJÆLP DENNE LILLE FJOLLEDE OG KÆRLIGE DRENG OG HANS VENNER – STØT BØRNENE MED 50 KR, SÅ HENTER VI DIT JULETRÆ Overfør 50 kr. via Mobile Pay til tlf: 51807081 Skriv adresse i kommentarfeltet i overførslen Vi henter dit juletræ på fortorvet på søndag