REBÆK IF FÅR KLUBHUS TIL 4 MILLIONER

SkREVET AF:

admin

Da kommunalbudgettet blev vedtaget i slutningen af 2021, så blev det med Rebæk IF som en del af budgettet.

I budgetaftalen står der:

“Vi afsætter 4 mio. kr. til klubhus til Rebæk IF med offentlige toiletter i Rebæk Søpark. Rebæk IF gør et flot arbejde for breddeidrætten blandt børn og de savner lokaler og noget så basalt som et toilet. Alle os der nyder vores fine park kan også få brug for at låne et toilet i ny og næ.”

Følg med her på siden og på vores Facebook-side, hvor vi naturligvis kommer til at skrive meget mere om kluhhusprojektet.

SENESTE NYT


HVIDOVRE AVIS KOM FORBI SØHESTENES FØRSTE TRÆNING 

Lokalavisen var forbi da Rebæk IFs yngste hold gik i luften. Her kan du læse hvad avisen skrev om den store succes. https://www.hvidovreavis.dk/artikel/over-60-boern-med-ved-soehestene/1000465925?fbclid=IwAR0tm5VhHdAWkNjqahs16xtaZGTpZ7SzgnKkfTWsS2Nf-FnfHKuLYm8ez3c

Mere end 60 børn til første “Søheste”-træning 

Søndag d. 2. maj slog Rebæk IF dørene op for de alleryngste, da børneafdelingen “Søhestene” blev lanceret. Og lad os slå det fast med det samme – det blev en kæmpe succes. Børn fra hele Hvidovre dukkede op og hyggede, legede og spillede med bolde…

Rebæk IF-tiltag i DGI Fodbold 

DGI Fodbold har skrevet lidt om boldgaverne til alle børnene i ungdomsafdelingen