Holdstatus: 3 ungdomshold og 1 veteranhold

SkREVET AF:

admin

I mange år rådede Rebæk Idrætsforening over en masse hold fra de yngste årgang til de ældste. De senere år er klubben dog skrumpet ind til kun at huse ét enkelt hold. En flok inkarnerede Rebæk IF-folk, der har holdt ved og fastholdt den blå trøje.

Igennem de seneste to år er ungdomsafdelingen begyndt at røre på sig, og Hvidovre Nords eneste klub råder nu over tre forskellige ungdomshold. Et mikroput, U7- og et U8-hold.

Alle er velkomne til at kigge forbi, når de forskellige hold træner.

Træningstider for ungdomsholdene:
U7: Torsdag kl. 17.00 og søndag kl. 10.00 ved Rebæk Søpark
U8: Torsdag kl. 17.00 og søndag kl. 10.00 ved Rebæk Søpark
Mikroput: Fri leg søndag kl. 10.00 ved Rebæk Søpark

SENESTE NYT


Nu kan man se Rebæk IF fra hele Rebæk Søpark og Kløverprisvej 

Rebæk IF har fået masser af synlighed fra en stor del af området omkring Rebæk Søpark. Fodboldstudier.dk har sponsoreret seks store beachflag og to sandwichskilte, som viser klubbens tilstedeværelse i et område, hvor der er masser af mennesker og biler. Så fremover, når der er…

Masser af U8- og U7-kampe i efteråret og vinteren 

Der bliver rig mulighed for at komme ud og se klubbens yngste medlemmer spille kampe i løbet af efteråret og vinteren. U8-holdet spiller følgende dage:15. november 202012. december 202031. januar 20217. marts 2021U7-holdet spiller følgende dage:1. november 2020Der kommer flere spilledage til U7-holdet.Komplet oversigt over…

Det handler om venskaber, at have det sjovt og hjælpe andre 

Når ungdomsholdene løber på fodboldbanen ved det idylliske naturanlæg ved Rebæk Søpark, så er der fokus på alt andet end at score flest mål og vinde.Børnene spiller fodbold samtidig med, at de danner nye venskaber og stærke bånd på tværs af vuggestuer, børnehaver og skoler….