Holdstatus: 3 ungdomshold og 1 veteranhold

SkREVET AF:

admin

I mange år rådede Rebæk Idrætsforening over en masse hold fra de yngste årgang til de ældste. De senere år er klubben dog skrumpet ind til kun at huse ét enkelt hold. En flok inkarnerede Rebæk IF-folk, der har holdt ved og fastholdt den blå trøje.

Igennem de seneste to år er ungdomsafdelingen begyndt at røre på sig, og Hvidovre Nords eneste klub råder nu over tre forskellige ungdomshold. Et mikroput, U7- og et U8-hold.

Alle er velkomne til at kigge forbi, når de forskellige hold træner.

Træningstider for ungdomsholdene:
U7: Torsdag kl. 17.00 og søndag kl. 10.00 ved Rebæk Søpark
U8: Torsdag kl. 17.00 og søndag kl. 10.00 ved Rebæk Søpark
Mikroput: Fri leg søndag kl. 10.00 ved Rebæk Søpark

SENESTE NYT


HVIDOVRE AVIS KOM FORBI SØHESTENES FØRSTE TRÆNING 

Lokalavisen var forbi da Rebæk IFs yngste hold gik i luften. Her kan du læse hvad avisen skrev om den store succes. https://www.hvidovreavis.dk/artikel/over-60-boern-med-ved-soehestene/1000465925?fbclid=IwAR0tm5VhHdAWkNjqahs16xtaZGTpZ7SzgnKkfTWsS2Nf-FnfHKuLYm8ez3c

Mere end 60 børn til første “Søheste”-træning 

Søndag d. 2. maj slog Rebæk IF dørene op for de alleryngste, da børneafdelingen “Søhestene” blev lanceret. Og lad os slå det fast med det samme – det blev en kæmpe succes. Børn fra hele Hvidovre dukkede op og hyggede, legede og spillede med bolde…

Rebæk IF-tiltag i DGI Fodbold 

DGI Fodbold har skrevet lidt om boldgaverne til alle børnene i ungdomsafdelingen