Mere end 60 børn til første “Søheste”-træning

SkREVET AF:

admin

Søndag d. 2. maj slog Rebæk IF dørene op for de alleryngste, da børneafdelingen “Søhestene” blev lanceret.

Og lad os slå det fast med det samme – det blev en kæmpe succes.

Børn fra hele Hvidovre dukkede op og hyggede, legede og spillede med bolde søndag formiddag i de fantastiske omgivelser ved Rebæk Søpark.

“Søhestene” træner, leger og hygger fast hver søndag formiddag kl. 10.00 ved Rebæk Søpark, og alle er velkommen.

Søhestene er delt op i to grupper:
– 0-3 år. Her er der fokus på leg og hygge
– 4-5 år. Her der fokus på legen og hyggen, men med flere boldspil.

SENESTE NYT


REBÆK IF FÅR KLUBHUS TIL 4 MILLIONER 

Da kommunalbudgettet blev vedtaget i slutningen af 2021, så blev det med Rebæk IF som en del af budgettet. I budgetaftalen står der: “Vi afsætter 4 mio. kr. til klubhus til Rebæk IF med offentlige toiletter i Rebæk Søpark. Rebæk IF gør et flot arbejde for breddeidrætten blandt børn og de savner lokaler og noget …

HVIDOVRE AVIS KOM FORBI SØHESTENES FØRSTE TRÆNING 

Lokalavisen var forbi da Rebæk IFs yngste hold gik i luften. Her kan du læse hvad avisen skrev om den store succes. https://www.hvidovreavis.dk/artikel/over-60-boern-med-ved-soehestene/1000465925?fbclid=IwAR0tm5VhHdAWkNjqahs16xtaZGTpZ7SzgnKkfTWsS2Nf-FnfHKuLYm8ez3c

Mere end 60 børn til første “Søheste”-træning 

Søndag d. 2. maj slog Rebæk IF dørene op for de alleryngste, da børneafdelingen “Søhestene” blev lanceret. Og lad os slå det fast med det samme – det blev en kæmpe succes. Børn fra hele Hvidovre dukkede op og hyggede, legede og spillede med bolde søndag formiddag i de fantastiske omgivelser ved Rebæk Søpark. “Søhestene” …