REBÆK IF TV: Hjemmelevering af fredagsslik // Stor støtte til mikroputafdeling // Juletræsafhentning // Slut tørsten med Rebæk IPA

SkREVET AF:

admin

I denne uges opdatering fra klubben skal I med ud at dele slik ud til alle børnene i ungdomsafdelingen.

Derudover kan vi løfte sløret for en meget spændende støtte, som gør det muligt at starte en ny afdeling op. Vi skal også se på et initiativ, der hjælper folk af med deres gamle juletræer og til sidst, så skal vi lige ”have slukket tørsten” med vores Rebæk IPA

SENESTE NYT


HVIDOVRE AVIS KOM FORBI SØHESTENES FØRSTE TRÆNING 

Lokalavisen var forbi da Rebæk IFs yngste hold gik i luften. Her kan du læse hvad avisen skrev om den store succes. https://www.hvidovreavis.dk/artikel/over-60-boern-med-ved-soehestene/1000465925?fbclid=IwAR0tm5VhHdAWkNjqahs16xtaZGTpZ7SzgnKkfTWsS2Nf-FnfHKuLYm8ez3c

Mere end 60 børn til første “Søheste”-træning 

Søndag d. 2. maj slog Rebæk IF dørene op for de alleryngste, da børneafdelingen “Søhestene” blev lanceret. Og lad os slå det fast med det samme – det blev en kæmpe succes. Børn fra hele Hvidovre dukkede op og hyggede, legede og spillede med bolde…

Rebæk IF-tiltag i DGI Fodbold 

DGI Fodbold har skrevet lidt om boldgaverne til alle børnene i ungdomsafdelingen