Corona-sitationen lukker Rebæk IF indtil efter nytår

SkREVET AF:

admin

Kære medlemmer og forældre

Efter udmeldingen fra myndighederne om den stigende Covid-19-smitte i hovedstadens 17 kommuner, herunder desværre også Hvidovre Kommune, så rammes vi af de seneste stramninger og restriktioner, der for idrætten blandt andet betyder at børn- og unge nu i lighed med de voksne, ikke længere er undtaget forsamlingsforbuddet på 10 personer i forbindelse med afvikling af træning og kampe.

Derfor er vi i bestyrelsen efter grundige overvejelser kommet frem til, at vi ønsker at bidrage til at begrænse smittekæderne yderligere, hvorfor vi lukker helt ned allerede fra dags dato.

Den primære årsag skal findes i, at vi så nødig vil have, at vi også efter nytår kun må være forsamlet 10 personer pr. træningsgruppe og det er vores håb, at vi ved ved at aflyse de kommende træninger kan bidrage til på både den korte og den lange bane, at stoppe den stigende smitte i Hvidovre.

Det er det der giver bedst mening for os, hvor end vi inderligt ville ønske, at alle vores medlemmer kunne få en normal afslutning frem mod juleferien.

Vi er godt klar over, at ikke alle deler de samme opfattelser og holdninger til restriktioner, anbefalinger og regler samt nedlukninger, men vi ser det som et vigtigt element og et godt redskab i kampen for at undgå yderligere stramninger og restriktioner i det første kvartal af 2021, hvilket kan gå hen og få endnu større konsekvenser end en forholdsvis kort totalnedlukning af fodbolden.

Tak for forståelsen

SENESTE NYT


HVIDOVRE AVIS KOM FORBI SØHESTENES FØRSTE TRÆNING 

Lokalavisen var forbi da Rebæk IFs yngste hold gik i luften. Her kan du læse hvad avisen skrev om den store succes. https://www.hvidovreavis.dk/artikel/over-60-boern-med-ved-soehestene/1000465925?fbclid=IwAR0tm5VhHdAWkNjqahs16xtaZGTpZ7SzgnKkfTWsS2Nf-FnfHKuLYm8ez3c

Mere end 60 børn til første “Søheste”-træning 

Søndag d. 2. maj slog Rebæk IF dørene op for de alleryngste, da børneafdelingen “Søhestene” blev lanceret. Og lad os slå det fast med det samme – det blev en kæmpe succes. Børn fra hele Hvidovre dukkede op og hyggede, legede og spillede med bolde…

Rebæk IF-tiltag i DGI Fodbold 

DGI Fodbold har skrevet lidt om boldgaverne til alle børnene i ungdomsafdelingen