Start weekenden på den allerbedste måde: Fodbold og Fredagsslik

SkREVET AF:

admin

Det skal være sjovt og hyggeligt, at gå til fodbold. Derfor introducerer vi nu fodbold og fredagsslik. Fodbold efterfulgt af hygge med lidt slik – så kan weekenden ikke starte bedre, når man er 5-8 år❤️😉 Vores nye sponsor, Slikland-Hvidovre på Hvidovrevej, sponsorerer slikket. TAK‼️

Kig forbi! A-L-L-E er velkomne. Hos os handler det om at have det sjovt og hygge sig, når man spiller fodbold – uanset om man har spillet før eller ej. Vi har plads til alle🙌🏻🧒🏼👧🏾👦🏼

Træningen foregår i gymnastiksalen på Holmegaardsskolen hver fredag kl. 16.45-17.45 frem til jul.

SENESTE NYT


HVIDOVRE AVIS KOM FORBI SØHESTENES FØRSTE TRÆNING 

Lokalavisen var forbi da Rebæk IFs yngste hold gik i luften. Her kan du læse hvad avisen skrev om den store succes. https://www.hvidovreavis.dk/artikel/over-60-boern-med-ved-soehestene/1000465925?fbclid=IwAR0tm5VhHdAWkNjqahs16xtaZGTpZ7SzgnKkfTWsS2Nf-FnfHKuLYm8ez3c

Mere end 60 børn til første “Søheste”-træning 

Søndag d. 2. maj slog Rebæk IF dørene op for de alleryngste, da børneafdelingen “Søhestene” blev lanceret. Og lad os slå det fast med det samme – det blev en kæmpe succes. Børn fra hele Hvidovre dukkede op og hyggede, legede og spillede med bolde…

Rebæk IF-tiltag i DGI Fodbold 

DGI Fodbold har skrevet lidt om boldgaverne til alle børnene i ungdomsafdelingen