Start weekenden på den allerbedste måde: Fodbold og Fredagsslik

SkREVET AF:

admin

Det skal være sjovt og hyggeligt, at gå til fodbold. Derfor introducerer vi nu fodbold og fredagsslik. Fodbold efterfulgt af hygge med lidt slik – så kan weekenden ikke starte bedre, når man er 5-8 år❤️😉 Vores nye sponsor, Slikland-Hvidovre på Hvidovrevej, sponsorerer slikket. TAK‼️

Kig forbi! A-L-L-E er velkomne. Hos os handler det om at have det sjovt og hygge sig, når man spiller fodbold – uanset om man har spillet før eller ej. Vi har plads til alle🙌🏻🧒🏼👧🏾👦🏼

Træningen foregår i gymnastiksalen på Holmegaardsskolen hver fredag kl. 16.45-17.45 frem til jul.

SENESTE NYT


Kan du huske.. Johansen-dynastiet i Rebæk IF 

Der var engang… Sådan starter alle gode historier, og også denne fra 1987, hvor vi har været en tur i Rebæk IF´s arkiver og støve en gammel historie af.Artikel handler om klubbens oprykning to år i træk, hvor blandt andet der var et “Johansen-dynasti”. Spillere…

Fodbold og Fredagsslik – nu med nye træningsdragter 

Fredag aften var U7 og U8-holdene samlet i gymnastiksalen på Holmegaardsskolen. Vanen tro, så var der slik sponsoreret af Slikland på Hvidovrevej, men det var ikke det eneste som børnene fik. De blev nemlig også klædt lækkert på. DiamantXperten havde sponsoreret træningsdragter til alle børnene,…

Start weekenden på den allerbedste måde: Fodbold og Fredagsslik 

Det skal være sjovt og hyggeligt, at gå til fodbold. Derfor introducerer vi nu fodbold og fredagsslik. Fodbold efterfulgt af hygge med lidt slik – så kan weekenden ikke starte bedre, når man er 5-8 år Vores nye sponsor, Slikland-Hvidovre på Hvidovrevej, sponsorerer slikket. TAKKig forbi! A-L-L-E er…